کرتین وال چیست ؟
یکی از زیباترین نماهای مدرن در پوشش دهی نمای خارجی ساختمان نمای کرتین وال است از این نمای در ساختمان های بلند و مدرن استفاده می شود این سیستم شامل قاب های سبک و پنل های شیشه ای است در آن از پروفیل های آلومینیوم استفاده شده و برای پر کردن فضا بین فریم های آلومینیومی نیز از شیشه استفاده می شود . مجموعه دو آرت ایران با طراحی و اجرای کناف سقف کاذب و دیوار گچبرگ های مدرن در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناس کناف با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با ادامه مطلب :
- روش اجرای نمای کرتین وال
- انواع اجزای مختلف کرتین وال ها
- مزایا و معایب استفاده از کرتین وال ها
- هزینه نصب دیوار پرده ای
روش اجرای نمای کرتین وال
نمای کرتین وال که نام دیگرش دیوار پرده ای است نوعی سیستم در پوشش خارجی ساختمان های بلند و مدرن بوده که لامل های آلومینیومی افقی و عمودی دارد , شیشه ها درون این شبکه ها نصب می شوند و بدین طریق سازه هایی مدرن و زیبا ایجاد می شود , توسط این نما نور زیادی به داخل ساختمان وارد شده و محیط ساختمان روشن تر و بزرگ تر به نظر می رسد .
اجرای دیوار پرده ای به نصب دقیق نیاز دارد , در ابتدا براکت های عمودی و افقی برای نگهداری و تراز پروفیل ها تهیه و توسط رول بوت به سقف و تیر متصل می شود در ادامه پروفیل های عمودی با پیچ و مهره های طولی نصب می شود همچنین از ترمز براکت برای سر نخوردن پروفیل استفاده می گردد ؛ بعد از نصب پروفیل های افقی به عمودی نیز فریم ها با شیشه پر می شود و نیز برای فیکس کردن شیشه روی سازه آلومینیوم پروفیل نگهدارنده شیشه , برای جلوگیری از انتقال حرارت پروفیل عایق و برای آببندی لاستیک های درزگیر نصب می شود همچنین برای فشرده کردن شیشه ها به لاستیک های درزبند و نیز نگهداری شیشه در این نما , پروفیل های پرسورپلیت نصب می شود , شیشه مورد استفاده در این نما سکوریت یا لمینت 1, 2 و 3 جداره می باشد در انتها نیز این نما با نصب کاور تکمیل می شود .
اجرای کناف پشت تلویزیون لوکس با زه کشی اصولی
انواع و اجزای مختلف کرتین وال ها
اسپایدر : این نوع شبکه از شیشه های بزرگ بوده که با یکدیگر ترکیب شده و به صورت یکپارچه نصب می شوند این مدل سبک تر از کرتین وال است .
اسکای لایت : این نوع کرتین وال ها در سقف اجرا می شود و در آن به جای استفاده از مصالح ساختمانی متریال شیشه مورد استفاده قرار میگیرد .
فریم لس : نمای کرتین فریم لس امکان طراحی فریم های متفاوت از این نما را ارائه می دهد در این نمای شیشه ای تکیه گاه های بار مرده با ساختار سیلیکون ایمن و پنهان می شود .
ترمال بریک فیس کپ : این نوع بدون قاب آلومینیومی دور شیشه , قابل نصب برای ساختمان های مختلف است .
اجزای ساختاری کرتین وال شامل ترانسوم , میلیون ها , شیشه ها و براکت هاست , شیشه های مورد استفاده در این نما نیز سکوریت یا لمینت است و در نقاط گرمسیر کشور می توان از شیشه های کم گسیل استفاده نمود همچنین در فاصله بین طبقات از شیشه های مات یا اسپندرال استفاده می شود , بازشوهای دیوار پرده ای شامل پارالل , تک یا دو حالته , سایبانی و فرانسوی است و هیچ محدودیت رنگی در این شیشه ها وجود ندارد
مزایا و معایب استفاده از کرتین وال ها
- سبکی و عدم بار اضافی به ساختمان
- ایمنی بالا و مقاوم در برابر عوامل جوی
- انتقال نور طبیعی به داخل ساختمان
- مقرون به صرفه بودن نسبت به سنگ کاری
- هزینه نگهداری پایین
- طراحی زیبا و مدرن
- عایق حرارتی و صوتی
- هزینه بر بودن نصب و اجرا
- نیاز به طراحی و نصب دقیق
- تمیز کاری چالش برانگیز به دلیل ساختمان های بلند
هزینه نصب دیوار پرده ای
عوامل مؤثر در نصب و اجرای نمای کرتین وال شامل نوع و کیفیت شیشه , ابعاد و پیچیدگی پروژه , دستمزد نصاب و.. است .