دکوراسیون

پانل گچی چیست ؟

پانل گچی

پانل گچی چیست ؟

گچ از قدیمی ترین مصالح ساختمانی بوده و از پر کاربرد ترین متریال ها در صنعت ساخت و ساز محسوب می شود این متریال برای پوشش سطوح مختلف و دکوراتیو نمودن آن نیز کاربرد دارد و به دلیل داشتن رنگ سفید جلوه ای , زیبا , روشن و تمیز به فضای مربوطه می بخشد از ویژگی های گچ ساختمانی می توان به خاصیت شکل پذیری , سهولت در  تمیزی در صورت کثیف شدن و مقاوم در برابر حرارت اشاره نمود .گچ و دیوار در صنعت ساختمان سازی دو عنصر جدا نشدنی هستند ؛ پانل گچی یا دیوار گچی پیش ساخته از ملزومات کناف در صنعت ساختمان سازی به شکل مکعب مستطیل می باشد . تیم دکو آرت ایران با خدمات اجرای تخصصی کناف در تهران در خدمت شماست . جهت دریافت مشاوره با ما در تماس باشید تا اطلاعات کامل از طراحی تا اجرای کناف را در اختیارتان بگذاریم . همراه ما باشید با :

  • پانل گچی و کاربرد آن
  • مزایا و معایب استفاده از پانل های گچی
  • انواع پانل های گچی
  • نحوه نصب پانل های گچی

قیمت کناف کاری در تهران

پانل گچی

پانل گچی و کاربرد آن

دیوار های پیش ساخته گچی یا پانل گچی یکی از ملزومات کناف در صنعت ساختمان سازی بوده که سطوحی صاف و موازی و یک پارچه به شکل مکعب مستطیل دارند برای ساخت این پانل ها از ترکیب آب و گچ استفاده می شود اما گچ آنها در مقایسه با گچ های ساختمانی دانه های بسیار ریزتری دارند سطح و لبه طولی آنها با کاغذهای مخصوص پوشانده شده است .

کاربرد پانل های گچی :

دیوار های گچی پیش ساخته قابلیت نصب روی قاب چوبی , فلزی یا چوی چند لایه و یا سطوح سیمانی و بنایی شده را دارا می باشند .همچنین از پانل های گچی برای دیوارهای داخلی , دیوارهای خارجی , پارتیشن بندی و سقف های کاذب در ساختمان های تجاری , مسکونی , هتل ها , ویلاها برای قسمت های مختلف ساختمان اعم از سرویس بهداشتی , حمام و آشپزخانه , اتاق خواب , پذیرایی , انبار و…  استفاده می شود .

بهترین کناف کار در تجریش

مزایا و معایب استفاده از پانل های گچی

  • سرعت نصب بالا و اجرای آسان
  • مقاوم در برابر حرارت
  • عایق صوتی بودن
  • طول عمر بالا ( حدود 15 سال )
  • برای اجرای پانل گچی دما نباید کمتر از 4 درجه باشد .
  • در صورت استفاده از چسب برای اجرا دما نباید کمتر از 10 درجه باشد .
  • عدم قرار گرفتن پانل های گچی در مجاورت رطوبت بسیار بالا در هنگام نصب

انواع پانل های گچی کناف

پانل های ساده یا RG :

این نوع پانل گچی رنگی کرمی داشته و در ساخت و سازهای خشک از قبیل پارتیشن ها یا دیوارهای جدا کننده کناف استفاده می شوند در پشت آنها مهم آبی کناف چاپ شده است این سازه در ضخامت های مختلف 6.5 میلیمتر ؛ 8.5 میلیمتر ؛ 9.5 میلیمتر ؛ 12.5 میلیمتر ؛ 15 و 18 میلیمتر ساخته و عرضه می شوند .

پانل های ضد رطوبت یا MR :

این نوع همانطور که از نامشان پیداست در برابر رطوبت مقاوم هستند و برای محیط های مرطوب مانند , آشپزخانه , حمام و سرویس بهداشتی یا سقف پایانه ها یا سقف محیط های بیمارستانی استفاده می شوند معمولا ابعاد این سازه 120*240 بوده که مساحت 3 متر و 2.88 را به مصرف کننده می دهد همچنین ضخامت آن در دو دسته 5/9 میل و 5/12 میل تقسیم می گردد .به طور معمول قیمت انها نسبت به دیگر کناف ها 30 درصد گرانتر است .

پانل های مقاوم در برابر حرارت یا FR :

در گچ تشکیل دهنده این پانل ها الیاف شیشه ای وجود داشته و باعث شده است تا در برابر حرارت و آتشسوزی مقاوم باشند این نوع برای مکان هایی که به محاظت در برابر آتش نیاز دارند ؛ پوشش دادن تیر ها و ستون ها فولادی , داکت های تأسیساتی و و نیز دیگر فضاهای حساس به حریق استفاده می شوند .

پانل های ضد حریق و رطوبت FM :

در ساخت این پانل های گچی از الیاف شیشه و مواد مقاوم در برابر رطوبت ساخته شده است و مصارف آنها نیز در فضاهای دارای رطوبت و حریق است این سازه دارای روکش سبز بوده و مهر قرمز کناف به صورت لاتین در پشت آنها چاپ شده است .

نحوه نصب پانل های گچی

در ابتدا سطح دیوار را از آلودگی و یا چربی پاک نمایید ؛ پس از آماده کردن دیوار خطر تراز افقی برای اجرای پانل کشیده شده و برای چسباندن پانل خا از چسب خاص صنعتی استفاده می شود ، پس از چسب کاری اولین پانل گچی چسب زده شده و از روی نقطه صفر روی دیوار چسبانده می شود پانل های بعدی را به همین روند به توجه به طرح پانل منظم یا تا منظم بچسبانید ، پانل ها قابلیت برش دارند و در صورت لزوم پس از اندازه گیری مسیر برش با چسباندن نوار چسب یا خط کشیدن مشخص شده و توسط کارتر یا اره ظریف بریده و لبه ها توسط سمباده نرم  و تمیز می شوند ، قبل از شروع درزگیری و رنگ آمیزی کناف نصب شده را, به کمک آستر مخصوص پوشش می دهند و پس از درزگیری پانل های گچی دو الی سه مرحله توسط رنگ به روشش پاششی , غلطک و یا قلمو رنگ آمیزی می شوند .

دنبال کناف کار در اسلامشهر هستی ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *