دکوراسیون

دیوار پارتیشن کناف

دیوار پارتیشن کناف

دیوار پارتیشن کناف

صفحات روکش دار گچی در فرآیندی خاص به یکدیگر متصل می شوند که به آن کناف می گویند کناف این روزها توانسته میان مصالح ساختمان سازی جایگاه ویژه ای پیدا کند , یکی از موارد مصرف آن استفاده به عنوان دیوار جدا کننده است , دیوار پارتیشن کناف برای تقسیم بندی فضا به بخش های مختلف استفاده می شود می تواند علاوه بر جدا کردن فضا عایق حرارتی صوتی نیز باشد . مدرنترین طرح های کناف سقف کاذب را از مجموعه دکو آرت ایران بخواهید . انواع طرح های جدید کناف سقف آشپزخانه ، حمام و دستشویی ، کناف اتاق خواب ، لاین نوری و…. با کیفیت درجه یک ارائه میشود . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با  :

  • دیوار پارتیشن کناف و کاربردهای آن
  • مزایا و معایب استفاده از پارتیشن کناف
  • انواع دیوار جدا کننده کناف
  • قیمت پارتیشن از نوع کناف
دیوار پارتیشن کناف

دیوار پارتیشن کناف و کاربردهای آن

دیوار پارتیشن کناف که با عنوان دیوار جدا کننده نیز شناخته می شود برای تقسیم بندی فضای داخلی به بخش های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد , این دیوار علاوه بر قابلیت جدا کردن فضا عایق حرارتی و صوتی خوبی نیز است و فضای کمی را نیز اشغال می کند, اجزای این دیوار را قاب های فولادی سرد نورد شده و صفحات روکش دار گچی تشکیل داده است برای ایجاد سطحی صاف و یکدست درزهای بین صفحات با نوار درزگیری بتونه مخصوص درزگیری می شود و در پایان کار سطح قابلیت رنگ آمیزی نیز پیدا می کند .

همانطور که گفته شد این دیوار غیر باربر برای تقسیم بندی فضای داخلی ساختمان های مختلف از جمله دیوار جدا کننده اتاق کودک , دیوار جدا کننده پذیرایی , دیوار جدا کننده سرویس بهداشتی , دیوار جدا کننده مطب ها , دیوار جدا کننده مراکز خرید , دیوار جدا کننده پارتیشن نمایشگاه ها , دیوار جدا کننده بیمارستان ها و بسیاری موارد دیگر مورد استفاده قرار میگیرد .

طراحی و اجرای کناف پشت تلویزیون

مزایای استفاده از پارتیشن کناف

  • در مقایسه با دیوارهای سخت وزن کمتری دارد .
  • در برابر حرارت و صدا عایق خوبی است .
  • نصب و اجرای آسانی دارد .
  • می توان ان را با دیوار پوش ها تزئین کرد .
  • امکان استفاده تأسیسات از پشت آن و امکان دسترسی راحت به تأسیسات پشت آن

البته باید علاوه بر آشنایی از مزایای این محصول از معایب آن نیز مطلع شوید این متریال ها از ایستایی خوبی برخوردار هستند به همین دلیل قید بندی آن با پروفیل های خاص صورت گرفته و امکان ثابت شدن به دیوار , کف یا سقف را دارد با این حال مقاومت کمی در برابر ضربات موضعی دارد و بهتر از این محصول در محل هایی که اثباب و اثاثیه زیاد جابه جا می شود و محل های پر تردد استفاده نشود .

انواع دیوار جدا کننده کناف

دیوارجدا کننده کناف  W111 :

این نوع دیوار یک ردیف زیر سازی فلزی داشته که با انواع دیوار ضخامت های 5 , 7 و 10 سانتی متر و یک لایه پانل روی آن می باشد ضخامت نهایی این کناف از 9/5 سانتی متر تا 13/5 سانتی متر متغییر است .

طرح های جدید کناف سقف حمام و دستشویی

دیوار جدا کننده کناف W112 :

این نوع مشخصات مدل فوق را دارد با این تفاوت که دو لایه پانل از هر دو طرف دیوار روی آن می باشد و برای مکان هایی است که نیاز به مقاومت بالاتر سطح دیوار و امکان ضربه خوردن وجود دارد , مانند راه رو , مدارس , بیمارستان و..

دیوار جدا کننده کناف W115 :

این نوع دارای دو ردیف زیرسازی چسبیده به هم بوده و در جاهایی استفاده می شود که عایق صوتی قابل توجه در اولویت باشد و از هر طرف سازه ها نیز دو ردیف پانل نصب می شود , مانند اتاق های هتل , بیمارستان ها و…

دیوار جدا کننده کناف W116 :

این مدل شامل دو ردیف زیرسازی موازی با هم بوده که با فاصله ای معین برای عبور تأسیسات نیاز است از هم قرار گیرند , از عایق پشم معدنی در داخل سازه می توان استفاده کرد و از جهت بیرونی و در هر طرف دولایه پانل قرار میگیرد این نوع انتخابی مناسب برای سرویس های بهداشتی است که حجم لوله و تأسیسات در داخل دیوارها زیاد است و همچنین داکت های تأسیساتی می باشداز این نوع در داخل ساختمان برای کاور کردن بادبندها نیز استفاده می شود .

قیمت پارتیشن از نوع کناف

قیمت پارتیشن کناف با توجه به نوع و کیفیت , متراژ , ارتفاع , برند و کارخانه تولید کننده متفاوت است .

هزینه هر متر کناف لاین نوری چنده  ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *